Zing je koningin vanbinnen naar buiten, laat fluiten die kroonkurkjuwelen…..

onbegrijpelijke aanwijzingen

Dolle TomTom

Vanavond een dodemansrit naar Haarlem en terug. Met een whiplashoofd, stormachtige wind, lichte auto en een dolle TomTom is het slecht kersen eten… Gelukkig zat True naast me haar heerlijke zelf te zijn, dus wat maakt het ook uit? Dat je 2 uur doet over wat in 1 uur kan? Uiteindelijk waren we toch maar mooi aan het zingen in het KoorAmor van Jan-Hendrik. True ging er lekker bij dansen, we vonden een nieuwe vriendin: Het was een geweldige avond.

en dansen!

Zingen!

Het is zo heerlijk om met True op stap te zijn. We lachen wat af en leren elkaar nu pas echt kennen. En we gaan al zeker 17 jaar met elkaar om! Je hebt schepen, die in de nacht passeren, maar ook schepen waarmee je steeds meer in elkaars vaarwater komt. In de goede zin des woords: Je reist met elkaar op…

in life

Op pad

Reisgenoten

lotgenoten

wat heb

enorm genoten

varen vlotte

botervloten

melk en honing

overvloed

vloeit luchtig

tovermoedig

Is wat doet

goed

in westerse outfit

Acupuncturist

Simsalabimpaardenrochel....

En zijn heksje…

Op deze wijze daas ik een beetje door dit leven. Ik vergeet wie ik ben, waar ik bij sta op whiplashdagen… Zo was ik ook mijn acupunctuurafspraak van afgelopen ochtend helemaal kwijt. Gelukkig mocht ik vanmiddag komen. Engelen zijn het, mijn acupuncturist en zijn heksje.

Er rommelt een gedicht vanbinnen. Over innerlijke koninginnen…

Ben geïnspireerd geraakt door Fabiola en de koningin. De ene zo geboren, de andere zo geworden…. In ieder van ons leeft die koninklijke gedaante. Elk meisje en (en ook wel eens een jongetje) wil prinsesje zijn en jongens (en sommige meisjes) verslaan graag een draak. Of trouwen ermee… Of worden er 1…. Vaak laten we die koninklijke gestalte in onszelf niet opgroeien. Slechts weinige queens komen uit de borstkas…. Fabiola wel, uit kast en borstkas!

Ik kreeg prachtige reacties, hoe hij mensen heeft geïnspireerd.

Dat gedicht moet tot morgen wachten, want laat en slaap. Gaap. Het is weer mooi geweest voor vandaag. Ik ben eigenlijk veel te moe. Maar ook extreem goed gehumeurd. Dat krijg je van dat zingen. Je wordt er echt gelukkig van….

buiten zinnen,  binnenzinnen, niets verzinnen

Zing die koningin vanbinnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s