PRIVACY: Dat huidje hebben we allemaal nodig om ons staande te houden in de zee van Samsara

even een looping!!!

WILDE HEKS

Donderdag. De week zit er alweer bijna op. Vanavond heb ik voor een hele week gekookt. Allerlei stamppotjes… De zoon van Steenvrouw was intussen aan het klussen in mijn werkkamer. Hij gaat gewoon lekker zijn eigen gang. Af en toe hoor ik zaag- of boorgeluiden. Gezellig hoor, iemand over de vloer! Ik bak een pizza voor hem. Nog meer geluiden…. Na een paar uur heeft hij er genoeg van en ik ga het resultaat bekijken: Er hangen opeens een heleboel planken!!!

er zijn ook slechte heksen!!!

EEN PRINS!!!

Ook was het druk op mijn blog. Een record aantal bezoekers! Helaas heb ik nog steeds geen link naar het filmpje van de kunststudenten. Ik heb wel zitten zoeken op YouTube, maar niets gevonden.

Vanmiddag vereerde de Wilde Boerenzoon mij met een bezoek. Het is altijd genoeglijk als wij, twee plattelanders, ons in 1 ruimte bevinden. Al snel vullen lachsalvo’s de lucht wanneer we de wereld becommentariëren. Vanuit boerenperspectief. Onze vriendschap stamt nog uit de jaren van op tijd thuis zijn. Ik woonde nog bij mijn ouders!

maakt me altijd aan het lachen

De Wilde Boerenzoon

Ik zou nog wel hele verhalen kunnen vertellen over deze vriendschap, maar ik doe het niet.  Sommige mensen houden van hun privacy en doen niet mee aan Facebook of Twitter. Eerlijk gezegd heb ik me ook wel over iets heen moeten zetten, voordat ik me in dit circus stortte.  Dat klinkt heel raar uit mijn mond, moet je zien wat ik allemaal op dit blog zet! Maar ik zet er ook veel niet op. Uit respect voor privacy.

We hebben allemaal dat privacyhuidje nodig om ons staande te houden in de zee van Samsara. Je kent de ander nooit. Je weet niet wat er echt in de ander omgaat. En dat is OK. Tegelijkertijd ben je ook meer de ander, dan je je realiseert. En verbonden.

van al dat rondvliegen...

HEKS KRIJGT INSPIRATIE

Zo zit de heks hier en schrijft haar blog. Niemand kan in haar kop kijken. Maar ze kan flintertjes herkenning als zonlicht weven in het web van haar verhalen. En zo zie je dat het jouw verhalen zijn. Universele verhalen.  Het verhaal van iedereen.

Dat maakt die heks dan weer gelukkig. Ze zuigt nieuwe verhalen uit haar duim, schaaft ze bij; een eindeloze rij…..

ik ga nog een rondje

WELTERUSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s