HARTVERWARMEND GESPREK IN KOUD SNOTPARK: JONGEDAME MET PUP DORIAN…..

Ysbrandt vindt haar ook erg lief!

JONGEDAME MET PUP

Vanmorgen in de kerk ging het over eenzaamheid en geheimen. Die twee gaan vaak hand in hand. Een geheim leven is ook eenzaam. De ziekte ME is een goed bewaard geheim. Je ziet niets aan die mensen en indien nodig trekken ze zelfs een sprintje. Maar hun geheime leven achter de voordeur is vaak een jarenlange hel.

Het is een schatje hoor, Dorian en zijn baasje ook...

OPVOEDEN…

Nu ik door medicijnen opeens minder vaak zware griep heb durf ik het wel toe te geven. Het was eigenlijk niet te doen de laatste jaren. Raar fenomeen ook, dat je jezelf ervoor geneert. Alsof je er iets in te zeggen hebt….

De rest van alle fysieke misère is er gewoon nog steeds, maar niet vier wintermaanden zwaar griep scheelt een slok op een borrel.

ouwe charmeur

YSBRANDT IS NIET WEG TE SLAAN

Ondanks de koude snotsneeuw ging ik natuurlijk toch met mijn hondje op stap. Niet echt aanlokkelijk, ik moest me er toe zetten. Andere ongelukkigen liepen ook hun verplichte rondje en zo was het vanmiddag een soort druk in het park. En overal puppies! Die hebben geen last van het weer, ze willen alleen maar spelen…

In het van der Werfpark raakte ik in gesprek met een jongedame. Ze had het alleraandoenlijkste puppy van Leiden en omstreken bij zich: Een vier maanden oude Weimarse staande hond ofwel een Weimaraner.

Dorian wil niet op de foto...

ACHTER M’N FLAPOREN KRIEBELEN GRAAG

We stonden zo lang te praten, over jachttraining, opvoeding en roedelmethode, dat deze kleine jongen begon te bibberen. Na al zijn capriolen was hij weer aan een slaapje toe vermoed ik. Dit meisje en haar broer wilden zo graag een hond en nu is het er eindelijk van gekomen. Ze had zich goed voorbereid merkte ik. Voor een adolescent wist ze er behoorlijk veel vanaf. Dat zit wel goed met pup Dorian.

Later ontdek ik, dat ze Lotus heet! Wat een prachtige naam. Ze had op mijn blog bij ‘ No Mud No Lotus’  een berichtje achter gelaten.

hij staat mooi aan met voorpootje

EINDELIJK GELUKT
Dorian van den Struyver

Tja, met zo’n pup krijg je genoeg modder je huis in om een hele vijver lotussen te aan het bloeien te krijgen….En ze is al in de bloei van haar jeugd, dus dat wordt nog wat! Hopelijk staat Dorian z’n mannetje, als hij wat groter is, net als Ysbrandt….

Morgen ga ik weer een dag zingen, dus ik heb vooraf uitgerust de laatste dagen. En goed gegeten!  Schouderklopje, schouderklopje! Ik ben er helemaal klaar voor.

OVER EEN PAAR WEKEN IS HIJ VERDUBBELD...

EVEN KNUFFELEN MET HET VROUWTJE

One thought on “HARTVERWARMEND GESPREK IN KOUD SNOTPARK: JONGEDAME MET PUP DORIAN…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s