Zorgen om zieke vriendin, heks krijgt nieuw toilet en kikker met kapotte auto……

drukknop met 2 standen....

ER IS WEER EEN STORTBAK

Vandaag mannetjes, morgen mannetjes, de laatste loodjes… Het wordt wel heel mooi. En wat een verademing om weer een toilet te hebben…..

wat een chique vloer...

KATTEN KUNNEN ER WEER DINEREN

Vandaag was ook een crashdag voor de heks. Te moe om uit haar ogen te kijken. En toch mannetjes en hond uitlaten. Frogs heeft het varkentje vanmiddag opgehaald, maar onderweg naar mij toe stond zij auto opeens stil. Dat is al de tweede keer deze maand…. Dus ANWB gebeld en voor het eerst in zijn leven werd deze kikker weggesleept… Morgen wordt er geprobeerd om deze veertien jaar oude Ford te reanimeren. Spannend dus.

modernig

WAT EEN SCHATTIG FONTEINTJE

Ook heel spannend is hoe het verder gaat met Tanneke. Mijn vriendin is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Kantje boord.  Ze is nog steeds heel ziek. Deze kanjer wil 93 worden, maar ik weet niet of ze dat voor elkaar gaat boksen. Wij willen haar nog lang niet missen, maar ik gun haar wel verlichting van al die pijn. Dat ze weer kan ronddansen en huppelen en alles wat niet kan achter een rollator….

handig tegen katten, die in toiletpot willen springen...

MOOIE ZWARE KLEP

Stomverbaasd was ze laatst bij het zien van haar foto’s:’ Wat zie ik er oud uit…”. Het schijnt iets te zijn van alle mensen. We zien onszelf veel jonger dan we zijn. Gelukkig maar. Ik zie in Tanneke ook altijd een jonge meid trouwens, tegendraads en eigenzinnig.

Morgenochtend om acht uur moet ik weer op. Schilders…..  Het zit er bijna op.

dan kunnen de frutsels en kikkers weer naar binnen

MORGEN ALLEEN NOG VERVEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s