Gevelde Heks begint verslag van heerlijk weekend. En er staat alweer een feestje voor de deur!

LIQUID SUN ORCHESTRA

LIQUID SUN ORCHESTRA

Het is nog steeds niet veel met de Heks. Dit griepje heeft haar grondig geveld. Vanavond moest ik dan toch echt weer zelf mijn hondje uitlaten. Fietsend door de steeg adem ik de frisse oktoberlucht in. De stad verandert langzaam in een pretpark, om de hoek van de straat tekenen de contouren van enorme attracties zich af tegen de avondhemel. Hopelijk ben ik morgen fit genoeg om een rondje door de bruisende feestbende te wandelen….

LIQUID SUN ORCHESTRALIQUID SUN ORCHESTRA

Morgen moet ik sowieso echt wat dingen gaan doen. Mijn auto buiten de Singel zetten bijvoorbeeld. En glutenvrij bier kopen, heel belangrijk!

En de foto’s van de kunstroute uitzoeken…… Ik ben er nog niet aan toe gekomen. Wel heb ik wat plaatjes van het optreden afgelopen vrijdag van mijn sigarenboer met het Liquid Sun Orchestra. Inderdaad een volledig orkest, het hele podium stond vol! Het was een genot om naar te kijken en vooral luisteren.

LIQUID SUN ORCHESTRA

Swingt de pan uit

We waren onder de indruk van de drumkwaliteiten van onze stadsgenoot. Een heel andere kant van onze sigarenboer. Binnenkort kom ik weer in zijn winkeltje met Ysbrandt. Laatstgenoemde is dol op hem om heel andere redenen…. Hij krijgt altijd iets lekkers!

LIQUID SUN ORCHESTRA

Onmogelijk om ze allemaal op de foto te krijgen

Liquid sun orchestra

Met een grote blaassectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.