Lekkere niksdag met slap ouwehoerverhaal: Vermoeidheid, Obama en pleidooi voor godin aan het roer. En: Foto’s van mijn feestje!!!!

heksenfeest, Rik van BoeckelFoto's heksenfeest

Vanavond staat er een uitstapje gepland. Maar na een rondje door Het Leidse Hout is de koek alweer op bij Heks. Ze zou zichzelf wel met veel koffie en pijnstillers opnieuw aan de praat kunnen krijgen, maar zelfs dat lijkt me te vermoeiend. Het is gewoon tijd voor een slappehapweekje, ook wel eens lekker. De meeste mensen gunnen zichzelf dat niet eerder, dan wanneer ze doodziek worden. Of burnout. Of werkeloos.

Foto's heksenfeestFoto's heksenfeest

Opeens lijken al die belangrijke bezigheden triviaal. Het blijkt om andere dingen te gaan in het leven. Tot hun schande komen mensen er dan achter, al jaren als een zot achter een worstje aan te rennen. Een stukje verleiding aan een touwtje. Bevrediging op een stokje. Een utopie, die ze zichzelf voorhouden…….

Nou ja, Heks rent nergens meer achteraan, want dat is reuze vermoeiend. Ik wacht gewoon tot de goede zaken vanzelf voorbij komen.  Als een krokodil sluimer ik onder het oppervlak van mijn troebele levensstroom, mezelf koesterend in de milde najaarszon.

Op de televisie wordt Obama geëvalueerd na vijf jaren presidentschap. Dat lijkt me pas een vermoeiende job. Ik kijk naar de foto’s van de man in huidige toestand. Wat een mager koppie heeft hij gekregen. Ik herinner me hoe Thich Nath Hanh zich zelfs liet verleiden tot politieke uitspraken zo’n vijf jaar geleden ten voordele van Obama. Iedereen was idolaat van de man destijds. Een president met een kleurtje! Heks niet. Ik had liever een vrouw als president gezien, dat was pas revolutionair geweest!

Foto's heksenfeestFoto's heksenfeestheksenfeest, Rik van Boeckel

Nu zijn de mensen zwaar teleurgesteld. Het blijkt allemaal niet zoveel uit te maken. Clinton wordt in het gesprek van stal gehaald en geprezen: Die hield echt van mensen! Ja. die was dol op mensen, vrouwen ook. En wat is daar niet over gemekkerd?

Als een Franse socialist vrouwen verkracht en misbruikt, wordt getracht het onder het tapijt te vegen. Onze eigen hengstige Lubbers mocht zijn schuurpapieren gelaat probleemloos in erogene zones persen van medewerksters. Het worstje, dat hij zichzelf voorhield prakte hij het liefst tegen de billen van een ondergeschikte….. Geen haan, die er naar kraaide. De vrouw in kwestie is haar baan kwijt geraakt en in een sociaal isolement terecht gekomen.Heel triest.

Foto's heksenfeestFoto's heksenfeest

Maar op een lekkere vrijwillige affaire met een stagiaire wordt zo’n van mensen houdende man volledig afgerekend. Je kunt dus beter iemand verkrachten, dan overspel plegen? Het lijkt er op.

Een wat saaie zwarte man wordt gekozen en men verwacht er de hemel van. Maar ik had Hillary wel eens loos willen zien gaan met haar stagiaires. Uit ervaring weet ik, dat een goede cougar recht evenredig met haar leeftijd in populariteit stijgt.  Dat had vast heel veel leuke situaties opgeleverd. Slechter dan Obama had ze het vast niet gedaan. Een vrouw, die aan de touwtjes trekt: Heks mag het graag zien!!

Foto's heksenfeest

Foto's heksenfeestFoto's heksenfeest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.