De surfrockband ‘Hyperblaster Surfcowboys’ treedt vanavond op. Deze Surfrockbitch is natuurlijk van de partij! Met rode cowboylaarzen aan haar voeten…..

20131122-201209.jpg

Vanavond treden de Hyperblaster Surfcowboys op in ‘De Nieuwe Anita’, een leuke hippe club in Amsterdam. Heks zit in de trein met Varkentje en een heleboel spullen, want ze gaat uit logeren. Dus eten voor het monster mee, voor zichzelf….. Ik heb er al een hele dag opzitten. Gelukkig kan ik zometeen een uurtje plat voordat de feestelijkheden beginnen. De Cowboy moet al supervroeg aanwezig zijn, alles klaarzetten, even inspelen!
Frogs komt ook, maar onze reis valt totaal niet te combineren. Hij heeft geen vouwfiets helaas. De treinen rijden, geen bommeldingen of ander oponthoud. Ik ben extreem vroeg vertrokken, want geen zin in toestanden zoals onlangs met het concert van Bob Dylan. Haasten werkt enorm ontregelend op Heks. Mijn adrenalinesysteem doet het niet al te best. Ik kom nauwelijks op gang, maar wanneer ik dan in beweging ben, blijft die bijnierklier pompen. Stuiter ik uren later nog door het huis. Totdat ik omval.
Frogs kent dit fenomeen wel, maar Cowboy stond raar te kijken laatst van een stuiterende Heks. En dat was nog een beschaafde aanval. Het kan veel erger!!!!
Vanmiddag was mijn boekhouddame op bezoek. Samen hebben we orde op zaken gesteld in mijn schoenendozenadministratie. Zonder de hulp van deze engel en haar echtgenoot, lag ik al lang volledig blut in de goot.
Dus ik ga zorgeloos het weekend in. Heerlijk!

20131122-201338.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.