SCHIMMIGE SCHEMERHEKSJES IN DE MIST

STILLE GETUIGEN
STILLE GETUIGEN
DEZELFDE FOTO MET FLITS
DEZELFDE FOTO MET FLITS MET LICHTBOLLEN!!

Vanmorgen al heel vroeg voor deze heks ging de wekker. ‘Waar ben ik? Wat is er aan de hand?’ Het duurde even voor ik terug was van een verre reis in dromenland. Ik heb werkelijk heel diep en aan 1 stuk door geslapen vannacht. Maar nu was er werk aan de winkel…. Dus een enorme kop hele sterke koffie in mijn keelgat gegoten en iets eetbaars weggekauwd en heel veel kleren aangetrokken…..Het leek me verschrikkelijk koud buiten.

OVERAL LICHTBOLLEN OOK WEL ORKS GENOEMD
HET WAS BEHOORLIJK DRUK
NOG MEER ORBS
WE KREGEN VEEL HULP

Om kwart over 8 fietste ik richting Burcht om me te voegen bij mijn medeheksjes Joaoa en Maan, voor een hele speciale zonnewende ceremonie. Vandaag wordt er een lichtdoorgang -in heksentermen een portal- geopend in de stad Leiden.  Deel 1 speelt zich af op de Burcht, een plek met sowieso al een hele bijzondere energie. Er loopt ook een mysterieus gangenstelsel vanuit de Burcht naar plekken buiten de oude stad…

Mijn lichtvriendinnetjes stonden me al op te wachten in de mistige ochtendschemering. Joaoa leidde de ceremonie en had alles tot in de puntjes voorbereid. Om de boom lag en kring van Danburiet. Er brandde een kaars en we werden overvloedig getrakteerd op een rookbad van Salie.  De oude boom had toestemming gegeven voor de ceremonie en werkte volledig mee. Lady Amber, Feliz en een lief blauw schedeltje van obsidiaan waren stille getuigen. Ook was er heel veel steun en betrokkenheid vanuit andere dimensies. En het was helemaal niet koud….

een cirkel van Danburiet
een cirkel van Danburiet
Danburiet aan het werk
LICHTWERK

Op dagen als deze ben ik toch zo blij, dat ik een heksje ben. Dat al deze mooie dingen niet ongemerkt aan mij voorbij gaan… Dat ik zo’n klein radertje mag zijn in de schepping en de enorme omwenteling waar we met z’n allen doorheen gaan.

De ceremonie is ingetogen, maar krachtig. Even komt er een jong stelletje met groen en paars haar chillen, maar ze laten zich heel gemakkelijk wegsturen…. Vast twee indigo zielen, gezien hun haarkleur. Nieuwetijdskinderen…. Daarna hebben het rijk alleen, nou ja, alleen…..

POORTWACHTER
BLIJE BOOM

Na de ceremonie nog even koffie me Joaoa, er zit een veeg aarde op haar wang. Een kus van onze Grote Moeder…. Ze heeft het geweldig gedaan!

Thuisgekomen blijkt er van alles in het honderd te zijn gelopen. Mijn hulp heeft m’n sms niet gekregen, dus m’n huis is nog heel rommelig. Ik begin te redderen, want ik wil niet het hele weekend in de troep zitten. Maar dan belt ze me goddank op. De schat heeft gewoon haar hele schema omgegooid en komt straks toch nog hierheen om me uit de brand te helpen! Ysbrandt is met Frogs mee ,dus ik heb m’n handen vrij.

HEKSJES AAN HET WERK
HEKSJES AAN HET WERK
LICHTBOLLEN
LICHTBOLLEN
HEKSJES AAN HET WERK
HEKSJES AAN HET WERK

Ik besluit alvast een stukje over deze ochtend te schrijven en zet de foto’s op mijn computer. Wat zie ik toch allemaal voor’n bollen op die foto’s? Het kunnen geen regendruppels zijn, want het was droog. Bovendien zie ik ze op de geflitste foto’s niet. Het zijn natuurlijk Orbs of lichtbollen…We waren bepaald niet alleen daar vanmorgen. Ik voelde een enorme aanwezigheid van allerlei dimensies. En wat leuk, dat jullie dat nu ook een beetje kunnen zien……

LICHTBOLLEN STUITEREN NAAR BUITEN
LICHTBOLLEN STUITEREN NAAR BUITEN
DE RUST IS WEER GEKEERD (GEEN FLITS)
DE RUST IS WEERGEKEERD (GEEN FLITS)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.