Glutenvrije, Sojavrije, Lactosevrije Pasta a la Vongole van de Heks: met Rare Snijbonen en Madame Jeanette

IMG_3527

Kook spagetti al dente. Tegelijkertijd:

Snij twee sjalotjes, twee tenen knoflook, een puntpaprika, snijbonen en paar stengels bleekselderij in stukken. Doe ruim olijfolie in een wokpan. Uitjes fruiten, knoflook erbij, mespunt madame Jeanette sambal, peper, zout. Kook de snijbonen kort. Voeg de paprika, bleekselderij en tenslotte de bonen toe. Goed blijven roeren.

IMG_3530

Zoek de Vongole uit, de open schelpen een tik geven, als ze niet sluiten: Weggooien. Was de schelpdieren, kook ze een halve minuut. Uit laten lekken in een vergiet. Zitten er nog dichte schelpen tussen: Weggooien….

Voeg de Vongole toe aan de groenten, flinke scheut witte wijn erbij, even doorwarmen en omroeren, klaar!

IMG_3536