DON LEO REDT DE FIETS VAN ZIJN GEVALLEN BILJARTMAATJE, kikker eet roti…..

en de fiets

DE DON

Eindelijk is deze week dan voorbij. De mannetjes zijn naar huis, weekend vieren met hun dierbaren. De rust keert weer in huize heks. Gisteren heb ik roti gemaakt. Pannen vol eten op zijn Surinaams. Mijn kookactiviteiten hebben gigantisch lekker uitgepakt. Dus X maar te dineren gevraagd vanavond.

Hij ging met het varkentje op stap en ik kon uren met Don Leo praten aan de telefoon. Die had natuurlijk weer een raar verhaal. Hij ging eens een fiets van een vriend ophalen. Deze was strontlazarus daar vanaf gevallen en in het ziekenhuis beland. De groene Batavus stond met een rood slot tegenover het benzinestation aan de ingang van een onooglijk dorp in het hoge noorden.

Toen de Don uiteindelijk ter plekke was probeerde hij zonder succes het slot open te peuteren met de sleutel. Plotseling werd hij aangesproken door een stomverbaasde jongeman. Het was zijn fiets! En inderdaad, de jongen stak zijn sleutel in het slot en dat sprong open….

en charmant

ONONTBEERLIJK

Dat was vreemd. Terwijl de Don weer in de auto stapte, schoot hem zijn eerste afspraakje met een grote liefde door het hoofd. Voor de ingang van de V&D in Leiden. Een gebouw met wel drie ingangen. Ze stonden niet bij dezelfde ingang te wachten…..Hij besloot nog even verder rond te kijken. Zo vond mijn goede vriend exact dezelfde fiets met een identiek rood slot tegenover een concurrerend benzinestation aan de andere kant van dit gehucht. Ditmaal sprong het slot direct open…

Op deze manier redde hij op zijn eigen onnavolgbare wijze de fiets van zijn vriend. Eind goed, al goed. Olifant met grote snuit. De heks kruipt onder de wol en kan morgen eindelijk UITSLAPEN!!!!!

lijkt me wel wat met Don Leo

IN EEN RIJTUIGIE ZIT JE VRIJ STABIEL