GEVALLEN HEKS GERED DOOR STENEN ENGEL EN KIKVORS

Ach arme heks. Ze is uit haar eigen bocht gevlogen, terwijl ze met haar hondje fietste. Gelukkig niet tijdens een bezemvlucht, nu kom ik ervan af met een dikke blauwe knie en een iets minder dikke blauwe enkel en heup.

but I want to be cool....

I AM HOT

En ik had nog wel zo verschrikkelijk gelachen in het Van der Werfpark om Sjakie, een enorme zotte boxer met een varkensstaart van dominantie. Hij had het warm en borstcrawlde voor onze ogen heen en weer door een smerige modderplas. Als een kleimodelversie van zichzelf kwam hij er weer uit tevoorschijn.  Alle hondeneigenaren blij, dat het hun hond niet was!!!! Sjakies’ baas was gelukkig wel wat gewend intussen…..

Mijn buiteling kwam dan ook helemaal uit de lucht vallen….Het deed zo verrekte zeer, dat ik bijna van mijn graatje ging. En ik raakte een beetje de kluts kwijt, maar die is in mijn knie terecht gekomen heb ik later ontdekt. Gelukkig kwam Steenvrouw langsfietsen. Ze keek raar op, toen ik haar met een betraand wit bekkie met de snelheid van een slak zo voorbijpeddelde.  Zonder op of om te kijken. Snel keerde ze om en ging achter me aan, begeleidde me naar huis, gaf hondje eten en haalde pijnstillers. De engel !!!

Ik heb de rest van de dag met een ijszak op die knie gezeten. Eerst een pak bevroren pens, maar gelukkig vond ik toen toch een voor dit doel gemaakt exemplaar ergens onderin mijn vriezer.

goed voor stabiliteit

Misschien moet ik beveilging op fiets aanbrengen…

Wat gebeurde daar nu, heks? Geen idee. Ik fietste, wilde een manoeuvre maken en viel om.  Ysbrandt mankeerde helemaal niets, behalve de schrik. Hij liep goddank aan de goede kant… Als reactie werd hij heel beschermend naar de Vrouw. Hij ging enorm tekeer, zodra iemand maar naar me keek…. Ook thuis verloor hij me niet uit het oog. Vanmiddag heeft Frogs hem opgehaald. Die twee zijn lekker samen op stap.

Gelukkig had ik vandaag sowieso een crashdag ingepland. Hopelijk is de ergste pijn morgen over, ik ga een middag stembevrijden!  En maandag een dag Indiaas zingen. Het is veel voor mijn doen. Ik moet natuurlijk niet van vermoeidheid gaan omvallen…. 😦

LEKKER COMFORTABEL

MISSCHIEN BEN IK TOE AAN WAT ANDERS

De les met de Dhrupadbabes wil ik echt niet missen. Ustad, de leermeester van mijn lerares is bij de les aanwezig. Dat wordt heel leuk, heb ik gehoord. Dus een dag absolute rust kan helemaal geen kwaad. Hopelijk blijft het bij die ene dag. Duimen voor die heks…..

morgen weer een dag

Even rust