Vredige Heks, na rondvlucht op bezemsteel. Wat beleef ik toch veel. In mijn ieniemienie postzegelbestaan…….

heksen

Indian Summer, wat een feest! Lekker met mijn varkentje op stap geweest….

Vanavond ook nog flink op reis geweest met een paar heksjes. Naar andere dimensies. Zo lig je er nog half slapend documentaires over te bekijken, het volgende moment vlieg je er lustig op je bezemsteel in rond. Hat was een mooie avond….

heksen OP BEZEMSTEEL heksen OP BEZEMSTEEL heksen OP BEZEMSTEELheksen OP BEZEMSTEEL

Wat een rare verhalen weer, schiet er door je hoofd. Maar ja, je moet goed bedenken, dat dit tot de receptuur van een goeie Toverheks behoort. Die roeren werkelijkheid en verbeelding met wat rattenstaart en bijvoet in hun toverketel tot nieuwe ervaringen. Zo gaat dat.

Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld. De één is huisschilder en repareert je voorgevel. Of plastisch chirurg en doet hetzelfde… De ander bakt zoete broodjes. Een volgende zingt een lied recht je hart in. Of schrijft een gek verhaal…… En heksen vliegen door de lucht op hun handige bezemstelen. Multifunctioneel ook, want je kan er ook heel goed je eigen stoepje mee schoonvegen.

heksen OP BEZEMSTEEL heksen OP BEZEMSTEEL heksen OP BEZEMSTEELheksen OP BEZEMSTEEL

De stad is lauw en rustig. Ik ga nog een laatste ronde met mijn hondje lopen. De dimensie, waarin ik woon is ruim en vredig. Ik kan er opgelucht ademhalen. Dat gun ik iedereen wel. Ik zal er een kaarsje voor branden…..

heksen OP BEZEMSTEEL heksen OP BEZEMSTEEL heksen OP BEZEMSTEEL