HEKS GENIET VAN DROGE HETE SAUNA EN KRIJGT NATTE DWEIL IN GEZICHT OP DE KOOP TOE

doe je samen.....

LEKKER ZWETEN

Gisterenavond werd ik getrakteerd op de sauna door mijn boezemvriendin Trui. Heerlijk! Stomen, dobberen in het zwembad, Finse sauna, schrikken als een ei in het dompelbad, kleuren-infrarood-geurensauna, bubbelen in frisse buitenlucht…… Intussen kletsen we eens goed bij. Al ruim dertig jaar delen we lief en leed. Trui heeft me nooit laten vallen toen ik ziek werd. Als enige zocht ze me in die verschrikkelijke eerste jaren wekelijks op. Vanzelfsprekend. Zonder morren.

goed gereedschap onder afdakje

YEP

De laatste dagen heb ik flink zitten schelden op het pikordegedrag van mijn mannelijke medemensen, maar vrouwen kunnen er ook wat van! Mijn vriendin vertelt een aantal griezelverhalen van vrouwelijke terreur in de kantoortuin….. Van je zusters moet je het soms ook echt niet hebben.

Ik heb vandaag zin in een vrolijke blog. Maar al direct bij het ontbijt krijg ik een natte dweil in mijn gezicht. Zo’n half jaar geleden ben ik lid geworden van een datingsite. Helaas heb ik nagelaten me op tijd af te melden, dus ik zit er nog even aan vast. Waarschijnlijk proberen ze me vanuit die club te motiveren mijn lidmaatschap te verlengen door mijn profiel naar voren te schuiven, want ik krijg bij voortduring flirts en brieven.

Jammer genoeg gaat mijn hart echt van geen enkel exemplaar sneller kloppen. Ik heb het prima naar mijn zin in mijn leven, dus ik ga echt niet zomaar iets overhoop halen. Ook heb ik niks met 25- of 70 jarigen. Of met iemand, die direct een massage voorstelt. En ga zo maar door.

DENKEN ER HET HUNNE VAN

KLEINE UITWENDIG GEDRAGEN HERSENEN

De heren hebben meestal heel veel met mijn uiterlijk, maar zodra ze lucht krijgen van mijn fysieke gesteldheid is de interesse over. Een heilloze weg dus en ik ben er klaar mee. Toch kan ik het niet laten om eventjes te kijken, wanneer ik een bericht binnen krijg. Zo ook gisterenavond.

Een bejaarde man, ver mijn maximale leeftijdsgrens voorbij, schreef me een briefje.”Vind je er heeeeeeeeeeeel leuk uitzien. Wil je meenemen naar een leuk restaurant om kennis te maken met jou. Waar en wanneer mag ik je komen ophalen? Hoor van jou? Kus, Dick”  Ik bekeek z’n profiel, 45 foto’s van zichzelf, sommigen in beschonken toestand volgens mij. Totaal niet mijn type.

Ik schrijf altijd een vriendelijk briefje terug, uiteindelijk heeft iemand het lef getoond en de moeite genomen om me te benaderen! Maar ik was moe en besloot het tot de volgende ochtend uit te stellen. Hij had echter zijn conclusie al getrokken:   “Nooit tevreden hé?? Zoek je een naald in de hooiberg en komt die langs dan pik je ‘m niet ff op. Zet je zonnenbril eens af misschien?? Fijne dag + kus, Dick”

Tja, zo maak je geen vrienden. Dat heb ik dan maar teruggeschreven. En hem geblokkeerd, de ouwe snoeper. Hij moet maar eens in de hooiberg van het bejaardenhuis rondneuzen met z’n naald. Het is overigens volstrekt niet uitgesloten, dat hij gewoon een getrouwde man is op zoek naar een avontuurtje. Gewend om zijn zin te krijgen. Een baby van 70.

young at heart

young at heart

Vandaag ga ik er werk van maken om me af te melden bij die site, ik heb er genoeg van. Het doet me toch teveel denken aan een veemarkt. Ik snap gewoon niet dat mensen elkaar daar ontmoeten. Het schijnt voor te komen, maar dat zal wel eerder uitzondering zijn, dan regel…..

Met de huidige tendens in mijn leven van veel minder griep en daardoor vaker op de been, kom ik misschien gewoon weer eens iemand tegen. In de trein bijvoorbeeld. Of in de supermarkt. Bij het schap vergeten groenten…..

KNETTEREN

HET MOET TOCH KLIKKEN, KLOPPEN EN