Heks treft eindelijk links en rechts helpdeskmedewerkers met de wil om te helpen en verstand van zaken. Het scheelt een slok op een borrel! Vooral dat laatste….Vorige week kijkt Heks in haar computer naar een brief van de verzekering. Ze vergoeden weer eens een heleboel dingen niet. De ellendelingen. LDN wordt plotseling niet meer uitbetaald. Het enige werkzame medicijn, dat ik heb. Ik ga het maar online bestellen, want dat scheelt honderdtwintig euro op negentig pillen met de apotheek. Die hebben de prijs opgeschroefd van 35 euro naar 220 euro per potje van 120 tabletten. Schandalige praktijken! 

Gestoorde idiote wereld. Waar de ziektekostenverzekeraars op de stoel van een artsen gaan zitten. Hun medische adviseurs  bepalen mijn behandeling. En wat voor’n adviseurs! Het zijn vaak de geflipte huisartsen, of mensen, die hun studie met de hakken over de sloot afgerond hebben, die dit soort baantjes krijgen. Niet bepaald de besten dus…… En van dit soort derderangs geklungel moeten we het dan hebben. Later bel ik nog eens met dat stelletje sukkels van de Amersfoortse. Ik moet het verhaal een keer of tien doen, niemand weet ergens van, mijn huisnummer is nog steeds niet correct, Er is nog steeds niets aan me betaald, ik heb zo’n 1700 euro uitstaan, maar ze vinden wel, dat ik wat beleefder moet zijn. Ik word doorverbonden, maar dan valt de verbinding weg. 

Ditzelfde rondje doe ik drie keer! Drie keer word ik doorverbonden. Drie keer gaat dat fout….. Moet ik weer opnieuw bellen, bandjes met lulkoek afluisteren, nummers intoetsen, hetzelfde verhaal nog eens doen….. Alles opnieuw uitleggen….. Ik zit zo’n twee uur aan de telefoon. Zonder dat het resultaat oplevert!

Wel krijg ik nog een uitschijter van een medewerkster. Ze vindt me niet aardig!

Tegen het eind van het gesprek ben ik bijna in tranen. Wat een verschrikkelijke toestand toch met die Amersfoortse. Intussen heb ik geen cent meer op mijn rekening staan, een een flinke schuld op mijn creditcard en een aankomende telefoonrekening van heb ik jou daar. . Geen wonder dat ik niet meer zo aardig ben.      

Een dag later kom ik er achter, dat het toch wel loont als je niet aardig blijft. De vrouw, die ik het laatst heb gesproken heeft zich mijn lot aangetrokken. Ze is zowaar bezig een en ander uit te zoeken. Goddank! Niet dat het al iets heeft opgeleverd. Daar gaat nog een weekend overheen. Maar kijk. Dan ben ik toch weer woonachtig in mijn eigen huis. Ook verzekert ze me, dat er wat geld mijn kant op zal gaan komen. Het is me eerder beloofd, dus ik ben benieuwd. Ik bedank de vrouw uitgebreid. Ze heeft een hele lieve, bijna kinderlijke stem, maar de doortastendheid van een echte Kenau. 

Niet dat alle problemen nu zijn opgelost. De tandartsrekeningen zijn nog steeds niet betaald. De LDN wordt nog steeds  niet vergoed. Achter allebei die dingen moet ik nog uitgebreid heen. Maar het scheelt wel als er iemand aan de andere kant haar uiterste best doet om zaken op te lossen.

Zo heb ik nu ook na drieënhalf jaar klagen en bellen iemand bij Tele2 zo gek gekregen om eens iets verder te kijken dan zijn neus lang is. Met geweldig resultaat! Er bleek een storing buiten mijn woning te zitten. Daarom deed mijn telefoon het niet, viel mijn televisie uit en viel internet bij voortduring weg. Dus die vier nieuwe modems van het laatste half jaar en het abonnement met de snellere verbinding zijn allemaal voor niets geweest. Vandaag heeft een mannetje van KPN de boel onderzocht en het euvel verholpen. 

Hoera!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.